WeSlimmer

Behandlingsmetoden

Behandlingsmetoden

Effektive resultater ved hjælp af effektive metoder

Hos We Slimmer sammensætter vi forskellige anerkendte behandlingsmetoder for at opnå effektiv smertebehandling, slankning, opstramning, vægttab samt kosmetisk behandling . Under vores behandlingsforløb bruger vi bl.a. akupunktur, lokal massage og forskellige varme- og massagemaskiner.

We Slimmers behandling er helt naturlig og uden kirurgiske indgreb eller medicin, så vi kan garantere, at der ikke opstår bivirkninger. I modsætning til f.eks. en diæt, er resultaterne vedvarende, og du kan derfor i stor grad fortsætte din vante livsstil efter behandlingen.

Behandlingen er individuel og afhænger i høj grad af din krop og dine ønsker for forandring. Derfor begynder hver eneste behandlingsforløb med en konsultation med stifter og grundlægger Dr. Jiewei Chen. Til konsultationen sammensættes et skræddersyet behandlingsforløb, som vil sikre den mest effektive og optimale behandling for netop dig og de ønsker du har. Alt afhængigt af om du ønsker et vægttab eller opstramning i et bestemt område anvendes forskellige metoder. Derfor er det vigtigt, at vi kender netop dit behov og drømme for din krop.

Vores behandlingsmetode
Vores behandlingsmetode
Vores behandlingsmetode

Regulering af kroppens balance, hormoner og stofskifte

WeSlimmers metoden anskuer kroppen som en helhed, der fjerne blokation i meridianer, reguleres af det endokrine system. Det endokrine system kontrollerer alle processer i forbindelse med kroppens stofskifte, herunder hormoner som, endorphin  insulin og leptin m.m. Endorphins stopper smerter.  Behandling sætter også en stopper for insulin resistens, som kan føre til vægtøgning, og som regulerer udskillelse af leptin – som er nødvendigt for kroppens mæthedsfølelse. Behandling vil altså sikre balance i disse processer, som dermed vil skabe balance i din krop og holdbare resultater.

Dertil vil behandlingen afhjælpe lavt blodsukker ved stimulering af nervesystemet. Lymfe- og blodcirkulationen er også reguleret, hvilket øger kroppens egen udskillelse af affaldsstoffer. Samtidig stimuleres mave-tarmkanalen, hvorved stofskiftet øger

Hvis du ønsker et mere intensivt vægttab og slankebehandling, så tilbyder WeSlimmer også kvalificeret kostvejledning som en del af behandlingsforløbet. Som uddannet læge hjælper Dr. Jiewei Chen med at sammensætte en sund diæt, så behandlingen får den bedste effekt.

Regulering af kroppens balance, hormoner og stofskifte

WeSlimmers metoden anskuer kroppen som en helhed, der reguleres af det endokrine system. Det endokrine system kontrollerer alle processer i forbindelse med kroppens stofskifte, herunder hormoner som insulin og leptin. Behandling sætter en stopper for insulin resistens, som kan føre til vægtøgning, og som regulerer udskillelse af leptin – som er nødvendigt for kroppens mæthedsfølelse. Behandling vil altså sikre balance i disse processer, som dermed vil skabe balance i din krop og holdbare resultater.

Dertil vil behandlingen afhjælpe lavt blodsukker ved stimulering af nervesystemet. Lymfe- og blodcirkulationen er også reguleret, hvilket øger kroppens egen udskillelse af affaldsstoffer. Samtidig stimuleres mave-tarmkanalen, hvorved stofskiftet øges.

Hvis du ønsker et mere intensivt vægttab, så tilbyder WeSlimmer også kvalificeret kostvejledning som en del af behandlingsforløbet. Som uddannet læge hjælper Dr. Jiewei Chen med at sammensætte en sund diæt, så behandlingen får den bedste effekt.

Vores behandlingsmetode

Positive bivirkninger for krop og sind

Behandlingen er ikke kun gavnlig rent kosmetisk, men også for dit mentale og kropslige velvære.

Nedenstående er en liste over nogle af de positive indvirkninger, behandlingen også har på krop og sind:

  • Øget energi
  • Nedsat trang til sukker
  • Reduktion af appetit (færre cravings)
    Forbedret søvn
  • Mindre stress
  • Forebyggelse af og reducering af følgerne af diabetes 2
  • Reduktion af eventuelle smerter som følge af nedsat organfunktion andre steder i kroppen
Ring til os!