WeSlimmer

En ny og innovativ tilgang til slankning, vægttab og skønhed

We Slimmer er en ny og innovativ tilgang til slankebehandling og vægttab. Hos We Slimmer er vores højeste prioritet at yde effektiv slankebehandling, så du kan stramme op, der hvor du ønsker det. Vores behandlingsmetode er den første af sin art i Danmark såsom i hele verden.

Selvom man får trænet, er det ikke nødvendigvis nok til at tabe sig eller holde den slankelinje som man ønsker. Som alternativ til plastikoperationer, tilbyder vi en naturlig og sund slankebehandling uden bivirkninger og kirurgi samtidig med velvære og skønhed.

Behandlingen skaber balance i din krop, og hjælper den til at udskille affaldsstoffer samt at starte kroppen naturlige processer op igen effektivt og optimalt.

Behandlingen er altså helt uden de livslange bivirkninger, der medfølger ved fedtsugninger og botox behandlinger. Derudover kan vi både tilbyde generel slankning og slankning mere specifikke steder som lårene eller maven, fordi behandling netop kan fokuseres der hvor man ønsker.

Vores behandlingsmetode

Holdbare og hurtige resultater

Hurtig slankning og hurtig vægttab med velvære.Vores behandling kan gøre dig slankere, mere defineret og velpropotioneret på netop de steder på kroppen du ønsker. Det kan være maven, ryggen, arme eller ansigtet. Behandlingen kan altså hjælpe dig med at opnå ønsket om tyndere og strammere lår, mere definerede lår eller mindre mave. Det er hurtig slankning, hurtig vægttab, og hurtig skønhed.

Under forløbet vil vi tage mål løbende, og overvåge processen og udviklingen i dit vægttab eller opstramning. De fleste vil have mistet op til flere centimeter i taljen eller det fokuserede område allerede efter første behandling.

Da vi hverken anvender kirurgi eller medicin garanteres behandlingen 100% fri for negative bivirkninger.

I modsætning til f.eks. diæter og kure er behandlingen holdbar, og du vil opleve at blot ved at kombinere behandlingen med forsat at indtage en varieret kost og regelmæssig motion, hurtigt vil se resultater, og mærke den positive effekt på din krop.

Naturlig Slankning, Skønhed og Velvære

Du får masse energi  under behandlinger da behandlingerne gør dig detox. Metode fjerne blokader og udrense affald stoffer af kroppen. Der er muligt at du sover godt, mindre appetit, mindre smerter, mindre stress m.m.

Om Dr. Jiewei Chen

Stifteren af We Slimmer og grundlæggeren af metoden er Dr. Jiewei Chen. Hun er født i Harbin i 1963. Hun er uddannet i både vestlig og kinesisk medicin fra Harbin Medical University i Kina i 1985 og har en kandidatgrad i medicin fra 1989.

Dr. Jiewei har bl.a. arbejdet som overlæge på afdelingen for øjensygdomme på Universitetshospitalet i Harbin. Hun har opereret utallige patienter for sygdomme såsom grå stær, grøn stær og andre mere komplekse øjensygdomme. Hun har arbejdet i Danmark med kinesiske akupunktur over 25 år .

Ring til os!